Opgeruimd staat netjes

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • maandag 17 februari 2020 20u00 - 22u00
refter St-Jozefschool - KLOOSTERSTRAAT 1, 2520 EMBLEM
Een snelcursus voor mannen .... en vrouwen. Deze workshop is geen saaie, theoretische uiteenzetting, maar wel een reis doorheen een aantal basisprincipes en speelse opdrachten. Je leert eerst ont-spullen, daarna opbergen, vervolgens opruimen en tot slot het opgeruimd houden. Na de les keer je vol energie, met nieuwe inzichten en met veel opruimgoesting terug naar huis.
Opgeruimd staat netjes 
 
Ben jij zo’n macho die vindt dat speelgoed opruimen, de kleerkast organiseren, documenten klasseren … enkel vrouwenwerk is? Waarschijnlijk niet. Dan ben jij ongetwijfeld zo’n ‘nieuwe man’ die er wel wil aan beginnen, maar niet goed weet hoe? 
 
Een snelcursus voor mannen ... en vrouwen 
Omschrijving 
Deze workshop is geen saaie, theoretische uiteenzetting, maar wel een pittige reis doorheen een aantal basisprincipes en speelse opdrachten. We leren je eerst ont-spullen, daarna opbergen, vervolgens opruimen en tot slot het opgeruimd houden. Na de les keer je vol energie, met nieuwe inzichten en met veel opruimgoesting terug naar huis. 
Mocht je ons ervan verdenken dat we jou als man op een slinkse manier willen leren opruimen, dan heb je het fout! Met deze workshop willen we iedereen, mannen én vrouwen, samen laten genieten van het effect dat een opgeruimde kast, een opgeruimde werkplaats, een opgeruimd bureau, een opgeruimd huis een positief effect heeft op jou als persoon, maar ook op je gezin.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Kathleen Boots
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Emblem
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 488 76 46

Meer activiteiten