Fermenteren doe je zo

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • maandag 26 februari 2024 20u00 - 21u30
refter St-Jozefschool - KLOOSTERSTRAAT 1, 2520 EMBLEM
Voordracht. Fermenteren is een millennia-oude traditie. Vroeger werd de techniek gebruikt om ingrediƫnten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z?n gezondheidsvoordelen en de unieke smaken die je ermee creƫert. Sander en Thomas Wuyts van Kultured willen zoveel mogelijk mensen hierover vertellen.
Tijdens deze voordracht kom je meer te weten over deze bewaartechniek en krijg je antwoorden op vragen zoals: wat is fermenteren? Wat is de wetenschap achter fermentatie? Hoe wordt fermenteren vandaag gebruikt? Je krijgt ook tips voor gerechten en tot slot zijn er proevertjes om je helemaal te inspireren.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Sander en Thomas Wuyts van Kultured
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Emblem
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 488 76 46

Meer activiteiten